SVENSKA RUSSKIY TOY KLUBBEN

Årets rasspecial kommer gå av stapeln 26/8 med nationell status i Backamo/Ljungkile. Mer info om detta evenemang, anmälningsuppgifter etc kommer senare

Den här sidan fungerar som samlingsplats för ev efterlysningar, aktiviteter, promenader, träffar osv runt om i landet så kika gärna in här ofta :)

 ***

Rasspecial 2017

Vår klubbs rasspecial kommer att gå av stapeln den 26/8 i regi av SDHK och Minigruppen. 

Vår rasspecial blir en Nationell utställning,  sk officiell utställning och alltså en "riktig" utställning där deltagarna tävlar om cert osv på samma sätt som på alla Nationella utställningar. 
Mer info om detta kommer lite senare.

Obs ! Detta är ej vår Jubileumsutställning!
Klubbens 10-årsjubileum kommer att firas på tre-dagars utställningen, dag 3 av 3 i Norrköping i Juni och specifik info om detta kommer också, men kom i håg att boka boende nära Himmelstalund så vi alla kan ha en riktigt trevlig kväll tillsammans innan utställningen går av stapeln.

Väl mött kära medlemmar !

***

 

Kallelse till SRTK´s årsmöte 

Fredagen 10e mars i Strängnäs, Svenska Hem Arena, Strängnäs. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 3 veckor innan årsmötet. Skickas skriftligen till: Denise Lundholm, Hagavägen 16, 61173 VRENA samt även via mail till: sekr@srtk.se

Väl mött , SRTK styrelse


Medlemsinfo 

Då vår ambition är att få ut Ryska Posten i tidningsform och det har visat sig att vi behöver ändra sista manusdagen för att få tiden att räcka till. Detta betyder att sista manus dag inte längre är 1 December utan 25 November.

Ni som vill skicka in en Julannons eller vill tävla om att få med er bild på Ryska Postens omslag bör därför uppmärksamma detta datum.

Vid eventuella frågor hör gärna av er till ryskaposten@srtk.se

Med vänlig hälsning

Denise Lundholm, Eva Bloom & Ann-Sofie Andersson

***
VAR GÄRNA MED OCH ANNONSERA er Jul hälsning i Ryska Posten!
kostnaden är endast 100kr
mail: ryskaposten@srtk.se
***

 Välkomna till medlemsmöte !

Huvudämne är genomgång inför uppdateringen av RAS.

När: Fredagen den 2 december, kl 8.30 – 10.30 
och ingen behöver stressäta på morgonen då SRTK bjuder på frukost.

 

Plats: Exakt plats informeras om efter att sista anmälningsdag till utställningen gått ut, men mötet kommer att hållas någonstans på Älvsjömässan

Anmälan till Ulrika: ras.ulrika@srtk.se senast den 20/11.

 Hjälpsamma STOKK (stockholmskennelklubb) ska göra sitt bästa att låta vår ras tävla sist i sin ring. Om detta inte fungerar styr vi om mötet till senare tid samma dag. Målet är dock att inte krocka med finalerna.

Varmt välkomna önskar RAS-kommitten i SRTK:
Ulrika Brattberger Ekstrand & Lena Jakobsson Haglund

 

***

 

Varje år utses en "hundhjälte" på årets största hundfest 3-4 december på Älvsjömässan 

och så även i år så nu är det hög tid att nominera dem. Nominera HÄR

***

Just nu efterlyser vi medlemmar som vill vara med och representera vår fantastiska ras samt mingla i vår fina rasmonter på Lilla Sthlm och Stora Sthlm, december 2016. 
Det kommer utfärdas ett schema för fred lördag och söndag hur vi fördelar vår tid i montern. Det verkar bli stor uppslutning så det kommer bli kanonkul och som en enda stor fest från början till slut. Mer info om detta kommer senare.
Alla ni som vill vara delaktiga i det största eventet på länge bör höra av er bums till vår monterkommissarie Erik : monterkommissarie@srtk.se
Eftersom klubben bjuder på fika vid ringside direkt efter rasens bedömning både fred och sönd, så efterlyser vi några bakglada entusiaster och gärna någon/några som kan ta med termosar med kaffe, the och gärna någon som kan ta med julmust etc. 
Hör mer än gärna av er om vad ni vill bidra med, till:
monterkommissarie Erik: monterkommissarie@srtk.se


Kika gärna snart in igen. Välkommen !


***