STYRELSE 2020
ordf@srtk.se - Marie Johansson, ordförande och avelsråd

Marie är uppfödare av Russkiy Toy och Cocker spaniel. Har tidigare även varit aktiv inom Cockerklubbens styrelse. Åker mycket runt på utställningar med sina små för att meritera dem, men det finns även en social aspekt som inte är att förringa. Det är mycket hund i hennes liv och hon stormtrivs med det! Marie bor på landet, 15 minuter från Ullared och favoritavdelningen på Gekås är naturligtvis hundavdelningen :) Hon arbetar med försäkringar dagligdags. Är utbildad ringsekreterare och har nyligen tagit jägarexamen. viceordf@srtk.se - Felicia Nilsson, vice ordförande och facebookansvarig

Felicia bor uppe i Gällivare. Uppväxt bland hundar men just Russkiy Toys har funnits i hennes liv sedan 2012. Har kennel och uppfödning i liten skala. Aktiv i Norra Norrbottens Kennelklubbs utställningskommitté. Felicia hoppas kunna bidra positivt till klubben, vi ses framöver!

 


sekr@srtk.se - Annika Stjärneving, sekreterare och webbansvarig

Annika är född och uppvuxen på Västkusten och bor i villa med man, tax och ryss. Till vardags arbetar hon framför datorn som webbdesigner. Fritiden ägnas åt diverse aktivering, gärna utställning, spår- och jaktträning vid säsong. Annika har varit aktiv i föreningslivet sedan många år, både inom sin rasklubb och specialklubb. Är utbildad och aktiv ringsekreterare, certifierad utställningsarrangör (CUA), funktionär och provledare. Som SKK’s kontaktperson är det även henne man hänvisas till, så känn dig alltid välkommen att kontakta Annika.


kassor@srtk.se - Charlotte Ekman, kassör

 Presentation kommer
ledamot@srtk.se - Emma Björkman Stenström, ledamot

Emma är 24 år och jobbar som privatrådgivare. Hon bor i ett hus i Gällivare tillsammans med sin sambo. Hon skaffade sin första egna hund hösten 2018, en Russkiy Toy vid namn Kava. Sedan dess är hon helt kär i rasen. Emmas fritid spenderas oftast på en skoter eller tillsammans med Kava ute på äventyr. Kava hänger med på allt ifrån att fiska och vandra i skogen till att vara på utställningar eller bara mysa hemma. När Kava kom in i hennes familj så växte även intresset för olika hundsporter. Hon älskar den fina gemenskapen och stöttningen man får från likasinnade människor inom hundvärlden. 

 


suppleant1@srtk.se - Anna-Lena Nilsson, suppleant och avelsråd

Anna-Lena bor uppe i Gällivare. Hon födde upp sin första kull 1983. Hennes första RT fick hon 2012 sen följde det snabbt flera till. Afghaner och Chinese Crested Dog är andra raser hon har haft. Anna-Lena har varit aktiv under många år i styrelsen i Norra Norrbottens Kennelklubb, mesta tiden som utställnings-/domaransvarig, och är CUA-utbildad (Certifierad Utställningsarrangör). Fritiden ägnas åt utställningar runt om i flertalet länder. 

 


suppleant2@srtk.se - Maria Devert, suppleant

Maria är inne på sitt 44:e levnadsår och bor i lägenhet i centrala Södertälje, men längtar efter hus på landet. Jobbar i zoobutik så hennes liv består av djur både på jobbet och hemma. Innan hon mötte denna underbara ras har hon delat livet med ett par Rottweilers, och nu senast två Irländska Varghundar som också var rasen hon hade när hennes första ryss kom in i sitt liv för drygt åtta år sedan. Föder upp i liten skala. I dagsläget består Marias familj av sex Russkiy Toys samt katterna Madde siames och Opera oriental. 

 ***

Roligt om du vill ordna träffar etc. i SRTK'S regi? Hör av dig till: sekr@srtk.se 

Kontaktpersoner för träffar m.m:

Södra Sverige:

Mellan Sverige:

Norra Sverige: 

***

Ansvarig för BPH:

Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund, BPHbph@srtk.se

***

Ansvarig för poängberäkning:

Utställning: russkiytoytoppen@srtk.se

Aktiva/arbetande: aktiv@srtk.se

***

Valberedning 2020: 

Ilse Dannings, Johanna Jönsson och Yvonne Sandberg-Åberg: valberedning@srtk.se

***

SRTKs org.nr: 802451-1290