SVENSKA RUSSKIY TOY KLUBBEN

 

🌸  Rasspecial SRTK 2018-08-26  🌸

Veterinär på plats för patella- och ögonundersökningar

endast 250 kr patella och 650 kr ögon

Läs mer underknappen UTSTÄLLNING  

* SAVE THE DATE *

Välkomna att fira Svenska Russkiy Toy Dagen

 Vi går gemensam promenad. Läs mer på vår facebooksida


SRTK på facebook 

Facebook

Widget har inte konfigurerats än.

Facebooksidan är tänkt att fungera som en trevlig samlingsplats för alla med ett intresse av Russkiy Toys och hit hittar de flesta som eventuellt funderar på att köpa valp så det är av stor vikt att uppfödare och medlemmar i srtk håller god ton, ställer upp gemensamt med att tex svara på ev frågor om rasen, dela med sig av bilder, olika händelser osv. 

Facebooksidan modereras vid behov för allas trevnad. 

Där hjälper vi varandra, inte stjälper varandra. 

 Välkommen in 

 

Årets första utgåva av Ryska Posten finns tillgänglig för alla men resterande medlemsutskick kommer endast vara till för betalande medlemmar och åtkomst till dem kommer att ske via lösenord under knappen "klubben". Lösen kommer att mailas ut. Hej så länge

 


OM KLUBBEN

SRTK bildades 2007 och har kontinuerligt sedan dess arbetat för rasens utveckling. Som medlem har du möjlighet att delta på klubbens aktiviteter till exempel utställningar, träffar, erövra placeringar på diverse poänglistor, få nyhetsbrev flera ggr per år mm. Som medlem i SRTK blir man även automatiskt medlem i Svenska Dvärg Hunds Klubben (SDHK) vilket är ett krav för att få delta på SDHK´s utställningar.